Google Ads реклама за всеки бизнес

Google Ads рекламна кампания

Експертно управление на реклами в Google Ads

Webcrem – дигитален маркетинг разполага със специалисти, които познават всички тънкости на Google Ads. Те знаят как да структурират кампании, да изберат правилните ключови думи и да оптимизират рекламите за максимална възвръщаемост. Това ви спестява време, което иначе бихте прекарали в обучение и тестване на различни стратегии.
Рекламните кампании изискват постоянно наблюдение и корекции, за да се постигнат най-добрите резултати. Ние ще следим ефективността на рекламите ви ежедневно и ще ги адаптираме според променящите се условия, без да се налага да се занимавате лично с това. Доверявайки се на агенция, която да изработва вашите реклами, вие не само спестявате време, но и получавате възможност да се фокусирате върху това, което е важно за вашия бизнес.

Защо да изберете Google Ads за реклама

Когато потребителите търсят в Google, те активно търсят конкретен продукт, услуга или информация. Това означава, че рекламите в Google Ads се показват на хора, които вече имат намерение да предприемат действие (например покупка или запитване). В Google Ads вие насочвате рекламите си към търсения с висока покупателна готовност, което води до по-високи конверсии.

Видове реклами в Google Ads, с които работим

Текстови реклами в мрежата за търсене: Появяват се при търсения в Google, когато потребителите търсят конкретни ключови думи.
Реклами в дисплейната мрежа: Визуални реклами, показвани на хиляди сайтове и приложения.
YouTube: Мощен инструмент за достигане до огромна аудитория с видео съдържание.
Google Shopping реклами: Идеални за онлайн магазини, които искат продуктите им да се виждат директно в Google търсенията.
Ремаркетинг: Прецизно таргетиране на потребители, които вече са посетили вашия сайт.
PMax (Performance Max) кампания: Това е новият и мощен инструмент в Google Ads, който обединява всички рекламни мрежи на Google в една кампания, за да получите максимално покритие и ефективност. С PMax можете да увеличите конверсиите си, използвайки автоматизация и изкуствен интелект за по-добри резултати с по-малко усилия.

Ползи от реклама

Какво предлага Webcrem

SEM Маркетинг

Методики

Анализ на пазара и конкуренцията: Изследваме пазара, разбираме конкурентите ви и намираме възможности за подобряване на позициите ви.
Изграждане на кампании: Създаваме атрактивни рекламни текстове и визуални елементи, които привличат вниманието и водят до действие.
Непрекъсната оптимизация: Вашата кампания ще бъде в добри ръце. Постоянно следим ефективността и оптимизираме кампаниите за максимални резултати

Изпреварване на конкуренцията

Онлайн рекламите са не само модерно, но и задължително средство за всеки бизнес, който иска да расте и да остане конкурентоспособен.
Ако конкурентите ви вече използват реклама, инвестирането в реклами ви помага да се откроите и да не губите пазарен дял. Чрез ефективна рекламна стратегия в Google Ads , можете да изпреварите конкурентите си в търсачките и да достигнете до вашите клиенти преди тях. Таргетирането на аудиторията на конкурентите в Google Ads може да бъде ефективна стратегия за привличане на нови клиенти и увеличаване на видимостта на вашия бизнес

PPC - Pay per Click

Как да създадем Google Ads акаунт

Подобрете онлайн присъствието си днес!

Свържете се с нас сега и нека започнем да работим заедно за Вашия успех в онлайн света.

Shopping Cart
Scroll to Top